Clinics / Golfdagen

INFORMATIE OVER CLINICS

Misschien wist u het nog niet, maar golf is de meest beoefende sport ter wereld. In de 350-jarige geschiedenis van de golfsport heeft deze sport langzaam maar zeker nu bijna iedere hoek van de wereld bereikt. Highland Touch heet u van harte welkom in de golfsport en wil u graag op weg helpen.

De golfsport groeit nog steeds en veel mensen willen wel eens persoonlijk meemaken wat deze populaire sport nu eigenlijk inhoudt. Veel bedrijven spelen hierop in; het bedrijfsleven maakt handig gebruik van de golfsport als relatiemarketing instrument. Belangrijke relaties worden uitgenodigd en krijgen een gezellig golfprogramma aangeboden, met aansluitend een borrel of een hapje eten.
Highland Touch Golf Events heeft bijna 30 jaar ervaring met het organiseren van clinics (ofwel een golfprogramma voor beginners) en wedstrijdprogramma’s (voor de gevorderde golfers).

Onze clinic programma’s maken wij op maat: afhankelijk van het golfniveau van de deelnemers en/of van het beschikbare budget maken wij een programma voorstel, afgestemd op uw wensen. Om een goede indruk te krijgen wat de golfsport nu precies inhoudt, hebben wij voor een clinic programma minimaal 2 uur nodig. Wij noemen dit een basis programma. Programma’s van 3 uur of langer zijn aan te raden, enerzijds omdat de deelnemers dan meer tijd hebben om zelf te oefenen en anderzijds kunnen de professionals met de deelnemers de baan in, wat de meesten het allerleukste onderdeel van een clinic vinden. Bovendien kunnen we dan ook nog een wedstrijdelement in het programma inbouwen.

Hoe ziet zo’n clinic programma eruit:
De professional begint met een warming up en een korte introductie; hij vertelt iets over de basisprincipes van golf, over de golfuitrusting en demonstreert een aantal slagen: lange slagen, korte slagen (oftewel chippen en pitchen) en putten. Daarna gaan de deelnemers zelf aan de slag, onder leiding van een van onze ervaren PGA golfprofessionals.

CLINICTARIEVEN
Deze tarieven zijn afhankelijk van a. de gewenste locatie, b. het gewenste programma en c. het aantal deelnemers. Wilt u een vrijblijvende offerte, neem dan contact op met onze afdeling events.
E-mail: events@highlandtouchgolf.nl
Telefoon: 030 60 22 742


INFORMATIE OVER GOLFDAGEN

Wij willen u graag helpen om een succesvolle bedrijfsdag voor u neer te zetten. Highland Touch Golf Events heeft bijna 30 jaar ervaring met het organiseren van clinics (ofwel een golfprogramma voor beginners), wedstrijdprogramma’s (voor de gevorderde golfers) en pro-ams.

Het bedrijfsleven maakt handig gebruik van de golfsport als relatiemarketing instrument. Belangrijke relaties worden uitgenodigd en krijgen een gezellig golfprogramma aangeboden, met aansluitend een borrel of een hapje eten.

Het programma voor een golfdag maken wij op maat: afhankelijk van het golfniveau van de deelnemers en/of van het beschikbare budget maken wij een programma voorstel, afgestemd op uw wensen.

Zo kan ons advies zijn om over te stappen naar meerdere kleinschalige events, onze zogenaamde IOPI dagen, in plaats van jaarlijks een grote golfdag. Of een wedstrijdprogramma met een of meerdere verrassende elementen in plaats van altijd maar die standaard 18-holes wedstrijd. Een andere suggestie kan zijn een swing analyse te laten maken van alle wedstrijd deelnemers, of een special workshop voor de wedstrijdspelers, voorafgaand aan uw wedstrijd. Maar ook een andere wedstrijdformat kan uw golfdag opeens veel interessanter maken.

Daarnaast hebben wij een grote expertise opgebouwd in het opzetten en runnen van een bedrijvencompetitie voor sommige van onze klanten. Dit varieert van een competitie door het hele golfseizoen heen met als deelnemers de belangrijke klanten van een van onze opdrachtgevers en die wordt afgesloten met een finale in het buitenland, tot een competitie waaraan meerdere bedrijven met hun beste relaties deelnemen.

Bovendien kunt u profiteren van onze goede buitenlandse contacten. Het organiseren van een aantal speeldagen met een paar van uw beste klanten in bijv. Schotland, Ierland, Spanje of Portugal, samen met onze professional Gary Davidson, is voor ons gesneden koek. Mocht uw budget voor een golf break met uw klanten naar het buitenland niet toereikend zijn, wat dacht u dan van een speeldag met Gary op een van de mooie banen in Nederland?

TARIEVEN
Onze tarieven zijn afhankelijk van het soort event, de locatie, het gewenste programma, het aantal golfers en/of het aantal beginners, etc.etc. Zodra we een globaal beeld hebben van uw wensenpakket, stellen wij vrijblijvend een ruwe begroting voor u samen.

Wilt u een afspraak om eens een keer vrijblijvend met ons van gedachten te wisselen, neem dan contact op met onze afdeling events.

E-mail: events@highlandtouchgolf.nl
Telefoon: 030 60 22 742