Repairs
Gary Davidson is een qualified master clubmaker en repareert ook stokken, zoals re-shafts en re-grips in zijn eigen werkplaats.

Gebruikt u stokken van uw vader, moeder, oom of opa, vraag Gary dan om advies om even naar de grips (de handvaten) te kijken. Een nieuwe set grips op uw huidige stokken verhogen de kwaliteit van uw golfspel! Dit is geen sales story, maar is aangetoond in de diverse studies vanuit de golf equipment branche.

TIP: laat uw grips tenminste 1 x per jaar vernieuwen!
Levering op afspraak binnen 24 uur.Stokken en golfstuff
  • Bent u toe aan een nieuwe set (hele of halve)?
  • Kiest u voor stokken op maat gemaakt?
  • Of bent u een beginnende golfer en wilt u een paar clubs aanschaffen?

    Het is een goede zaak om de materiaalkeuze met uw PGA professional te bespreken en samen een keuze te maken. Want, wie kent uw swing beter dan uw eigen pro? Hij let, naast uw eigen spel, ook op belangrijke elementen zoals lengte van de stok, de ligging, de hellingshoek, het gewicht van de stok, de flexibiliteit van de shaft en gripdikte.

    Maak een afspraak
    Ik kan u meteen opmeten en adviseren over welke modellen het beste bij u passen. Hierna maakt u een afspraak met het fitting centrum van Hans Lemmens Golf. Dit fitting centrum is uitgerust met de meest ultra moderne meet-apparatuur. Voor de betere golfer een ware belevenis en een echte aanrader. Hans Lemmens Golf is gevestigd op Amstelborgh. Met uw personal custom fit gegevens, die u van mij op papier meekrijgt, kunt u bij Hans Lemmens Golf een optimaal advies verwachten.