Testimonial Antje Monteiro

Op aanraden van mijn vriend, die een groot golfliefhebber is, besloot ik een paar jaar geleden de stoute schoenen aan te trekken en een afspraak te maken voor een eerste les. Via mijn collega’s uit het vak werd mij geadviseerd om les te nemen bij Gary Davidson. Wat een goede stap was dat. Want ongeduldig als ik ben wilde ik natuurlijk binnen no time mijn GVB halen.

Gary is een onwijs goede coach die precies aanvoelt wie hij voor zich heeft en hoe daar mee om te gaan. Legt het spel duidelijk uit, is doortastend op een prettige manier, blijft je enthousiasmeren voor de golfsport en maakt de les altijd erg gezellig. Gary is niet bezig met uurtje factuurtje, nee Gary leeft voor zijn vak en gaat als het moet 10 minuten langer door totdat je een mooie swing hebt gemaakt en met een blij gevoel naar huis kunt.

Mijn GVB heb ik inderdaad in no time in een keer gehaald met mijn roze golfclubs die Gary voor mij heeft geregeld. Ik heb Gary als leraar maar ook vooral als mens voor altijd in mijn hart gesloten!

Antje Monteiro


Antje