Testimonial Robert Niemer

Iedereen die Gary kent kan beamen dat hij een van de meest markante en vrolijke personen is die wij ooit gaan tegenkomen. Gary en ik gaan een tijd terug. Gary en ik speelden nationale wedstrijden op hoog niveau. Veel mensen zullen jaloers zijn op zijn golfcarriére met velen hoogtepunten. Een van de mooiste golfherinneringen die ik persoonlijk van Gary heb is het baanrecord wat ik maakte op Noordwijk. Zonder Gary was dit zeker niet gelukt. Gary is een motiverend persoon die mij die dag tot de mooiste golfdagen uit mijn leven bracht.

Dit is ook een van de redenen dat ik een aantal jaar geleden aanklopte bij hem om eens een 'serious talk' te hebben over mijn golfspel. Het plezier was verdwenen. Soms hoef je geen club aan te raken om een betere golfer te worden. Gary kan als geen ander mensen motiveren met legendarisch anekdotes en een hele helder en 'down to earth' aanpak. Gary beheerst de vaardigheid om mensen een spiegel voor te houden en hierdoor stappen voorwaarts te laten maken. Ik kan met zekerheid stellen dat door deze aanpak het plezier is teruggekomen.

Als het gaat over het golftechnische deel pakt Gary het vaak bij de basis aan. Een oplossing hoeft binnen de golftechniek niet altijd ingewikkeld te zijn. Er is voor mij maar een conclusie te trekken; Gary is een enthousiaste, zeer vrolijke golfprofessional met erg veel ervaring en kennis die ik iedere golfer, ongeacht niveau, kan aanraden!


Robert Niemer
Gary