CORONA GOLF Golf@Home video oefeningen

Beste students,

Helaas kunnen wij sinds 16 maart j.l. geen persoonlijke lessen meer verzorgen, het nieuws hierover heeft ons allemaal overvallen en de gevolgen raken ons allemaal in meer of mindere mate.

Ik kan me indenken dat u uw wekelijkse sportmomenten op AOC enorm mist. En daar gaan we iets aan doen. U kunt namelijk ook vanuit huis blijven oefenen.

We plaatsen hieronder regelmatig nieuwe filmpjes met oefeningen en tips, zodat u thuis op uw balkon, in uw tuin, keuken of woonkamer toch kunt blijven trainen.

Met deze oefeningen kunt u alvast beginnen:

 • https://youtu.be/n0L06MyRC34
 • https://youtu.be/cqYk-k5vchk
 • https://youtu.be/1buwxbIPAh4

  Succes met oefenen en blijf gezond! • Gary's Golf Buffet 2.2 - All you can golf in 2020

  6 maanden onbeperkt deelnemen aan groepslessen op Amsterdam Old Course.
  slechts EUR 349 per persoon

  geen maximum op het aantal lessen in deze 6 maanden!!

  Een super aanbieding, de komende 6 maanden les nemen zoveel u wilt op Amsterdam Old Course, zowel in de indoor- als ook op de outdoor faciliteiten, maar ook weer veel sessies in de baan!! De lessen gaan altijd door, ook bij slecht weer.

  De groepslessen starten in de eerste week van januari 2020 en eindigen op 30 juni 2020. 5 dagen per week meerdere lesmogelijkheden per dag/avond, ook in het weekend! Groepsgrootte: max 6 personen; max 4 personen per baanles.

  Inschrijven: stuur een mail naar golfschool@highlandtouchgolf.nl
  Graag naam en telefoonnummer(s) vermelden!  Gary's Golf Buffet 2.1 - All you can golf in 2019

  Na het grote succes van het Golf Buffet 2018 organiseren we ook weer een Buffet in 2019: Gary's Golf Buffet 2.1

  6 maanden – onbeperkt - deelnemen aan groepslessen op Amsterdam Old Course, voor slechts € 349,- per persoon

  de komende 6 maanden les nemen zoveel u wilt op Amsterdam Old Course, zowel in de indoor- als op de outdoor faciliteiten, met ook weer veel sessies in de baan!! De lessen gaan altijd door, ook bij slecht weer.

  De groepslessen starten op 07 januari 2019 en eindigen op 30 juni 2019. 5 dagen per week meerdere lesmogelijkheden per dag/avond, ook in het weekend! Groepsgrootte: max 6 personen per normale training, max 4 personen per baanles.

  Inschrijven: stuur zsm een mail naar golfschool@highlandtouchgolf.nl
  Graag uw naam en telefoonnummer(s) vermelden!

  Sluitingsdatum: 07 december 2018. Let op: vol = vol !!


  Gary's Golf Buffet 2.0 - All you can golf in 2018

  Na het grote succes van het Golf Buffet 2017 gaan we voor een upgrade in 2018: Gary's Golf Buffet 2.0

  6 maanden groepslessen op Amsterdam Old Course slechts EUR 325 per persoon
  geen maximum op het aantal lessen in deze 6 maanden!

  Een crazy lesaanbod: de komende 6 maanden les nemen zoveel u wilt op Amsterdam Old Course, zowel in de indoor- als op de outdoor faciliteiten, met dit jaar op veler verzoek MEER sessies in de baan! De lessen gaan altijd door, ook bij slecht weer.

  De groepslessen starten op 5 januari 2018 en eindigen op 30 juni 2018: 5 dagen per week meerdere lesmogelijkheden per dag/avond, ook in het weekend!

  Groepsgrootte: max 6 personen per normale training, max 4 personen per baanles.

  Inschrijven: stuur een mail naar golfschool@highlandtouchgolf.nl
  Graag naam en telefoonnummer(s) vermelden!

  Sluitingsdatum: 15 november 2017
  November 2016
  GolfSchool Highland Touch start op AOC

  Per 01 januari 2017 gaat Highland Touch Golf Events - onder leiding van golfprofessional Gary Davidson - alle golfactiviteiten verzorgen op Amsterdam Old Course. Gary is al 3 jaar head professional op AOC en verzorgt daar golflessen, workshops, golfcursussen, repairs, etc.

  Per 01 januari 2017 zullen nu alle golfactiviteiten, ook die voor de zakelijke markt, worden verzorgd door GolfSchool Highland Touch.  Februari 2014
  Met Gary op Golftour door Portugal - een verslag


  Op reis gaan met Gary Davidson is leerzaam. Of nu de zon de hele dag schijnt, of dat het de hele dag regent, met Gary heb je een goede dag. Met een lach staat hij op, met een lach zegt hij 's avonds goede nacht.
  Zo was mijn ervaring medio februari met hem en zeven andere leergierige golfers in Portugal, rondom Lissabon. Wie bij het ontbijt om acht uur nog niet uitgeslapen was en nog niet alle registers ten behoeve van een fijne golfdag had opengetrokken, werd... [lees verder]
  Persbericht
  December 2012 - 'British PGA Professional of the Year 2012'

  Eind november heeft de in Nederland werkzame en woonachtige golfprofessional Gary Davidson de verkiezing ‘British PGA Professional of the Year 2012' gewonnen.


  Jaarlijks organiseert het vakblad ProShop Europe in Groot-Brittannië deze ProShop Europe Awards verkiezing, waar onder meer de beste golfprofessional, assistent professional, golfshop en greenkeeper van het jaar bekend worden gemaakt. Er zijn 10 verschillende categorieën.

  Bekijk de uitreiking op youtube
  Dit jaar is er voor het eerst een golfprofessional gekozen die buiten de UK werkzaam is: Gary Davidson, een 50-jarige Schot maar sinds 1984 werkzaam in Nederland.

  Tijdens het verkiezingsgala dat georganiseerd werd op de indrukwekkende Wentworth GolfClub in Engeland, maakte Geoff Pullin namens de vakjury bekend dat Gary met een overweldigend aantal stemmen was gekozen.

  In 2008 won Davidson trouwens ook al in Nederland de titel Golfprofessional van het jaar.

  2012 is overigens toch al een goed jaar voor Davidson, want deze zomer benoemde de Britse PGA Gary Davidson tot ‘PGA Fellow Professional'. Deze qualificatie is uniek, aangezien er tot nu toe slechts 1 PGA Fellow Professional in Nederland werkzaam was. Buiten Groot-Brittannie ligt dit aantal nu op 48 Fellow Professionals (wereldwijd).

  Voor meer informatie:

  Highland Touch Golf Events
  Rembrandthage 47
  3438 JH Nieuwegein
  Telefoon: 030 60 22 742
  Fax: 030 60 22 701
  Website: www.highlandtouchgolf.nl
  Mail: events@highlandtouchgolf.nl

  en/of

  ProShop Europe
  Geoff Pullin
  Phone: 00 44 78 76 741 466
  awards@proshopeurope.co.uk

  http://www.golfmagic.com/news/pro-shop-europe-awards-2012/13349.html  ® The Crest is a registered trademark of The Professional Golfers' Association Limited

  Juli 2012
  Gary Davidson, PGA Fellow Professional

  De Britse PGA heeft Gary Davidson tot ‘PGA Fellow Professional' benoemd. Davidson werkt en woont in Nederland. Tot nu toe was er maar 1 PGA Fellow Professional in Nederland werkzaam. Buiten Groot-Brittannië ligt het aantal nu op 48.

  De benoemingscommissie van de PGA benadrukte in zijn benoeming het enthousiasme van Davidson in het ontwikkelen en uitvoeren van de uitgebreide coaching- en trainingsprogramma's de afgelopen jaren in het Nederlandse golf.

  “The Council recognises the immense enthusiasm for his roles and his commitment to self development in Holland”.

  De reactie van Gary (zie foto): ik ben erg trots op deze erkenning van de British PGA. Je bent niet klaar na je opleiding, ik blijf bezig met het volgen van seminars en trainingen in binnen- en buitenland van andere coaches op allerlei gebieden, zoals short game, mental golf, golf marketing, golf management.

  The British Professional Golfers Association kent andere gradaties toe dan bijvoorbeeld de Nederlandse PGA. Na de Britse opleiding van 3 jaar bereikt de professional eerst de A-status.


  ® The Crest is a registered trademark of The Professional Golfers' Association Limited
  Na aanvullende studies en bijscholingen kan de status Advanced worden bereikt (er zijn 5 Advanced Professionals nu in NL). Als een onderscheidend niveau is bewezen dan volgt het volgende level: PGA Fellow Professional (Gary is de enige met deze status in NL).

  Eenmaal PGA Fellow Professional dan zijn er nog 2 levels te behalen, PGA Advanced Fellow en de ultieme status Master Professional. David Leadbetter bijv. is Master Professional.
  ® The Crest is a registered trademark of The Professional Golfers' Association Limited