Highland Touch Golf Events

Highland Touch Golf Events wordt geleid door Gary W. Davidson, PGA Fellow Professional. Gary is de short game goeroe van Nederland.

Highland Touch Golf Events is specialist op golfgebied, voor bedrijven en particulieren, met bijna 40 jaar ervaring.

De afdeling Events richt zich op het organiseren van pro-ams, wedstrijddagen en speeldagen met name voor de zakelijke markt op verschillende banen zowel in binnen- als buitenland.

Met name ons IOPI concept, is de laatste jaren een groeiend succes, wellicht ingegeven door de huidige economische situatie waarin de meeste bedrijven zich bevinden.

Dit soort kleinschalige speeldagen is budgetvriendelijk en beduidend goedkoper dan een grootschalige golf(business)dag; Gary speelt 18 holes mee met de opdrachtgever en zijn klanten en voorziet hen van tips tijdens het spelen in de baan. Maar ook bijvoorbeeld een video swing analyse op deze dag behoort tot de mogelijkheden.

Voor de particuliere markt zijn onze golftrips naar Schotland, Spanje of Portugal heel populair. Een weekje golf, met name in de wintermaanden, onder begeleiding van een PGA qualified golfprofessional is voor velen inmiddels een traditie geworden. Lees hier het verhaal van een van onze deelnemers over de trip naar Turkije van november 2010. Een eerder verslag van de Golftrip naar Turkije 2009 leest u hier. Maar ook als u zelf een kleine vriendengroep heeft (vanaf 8 golfers) kunnen wij een golfreis (samen met u) organiseren.

En last but not least behoort de organisatie van de nog steeds populaire golfclinics, voor bedrijven, personeelsverenigingen, vrijgezellenfeestjes, familie- en kinderfeestjes, tot de dagelijkse bezigheden van Highland Touch Golf Events.

Voor meer informatie, bel ons kantoor 030 60 22 742 of mail met Highland Touch Golf Events.


Lees meer hierover in onze rubriek golfdagen.